Príďte darovať krv

Pomôžte tým, ktorí to najviac potrebujú a darujte najcennejšiu tekutinu. Základná škola Janigova nás oslovila so žiadosťou o spoluprácu pri propagácii podujatia „Janigovská kvapka krvi“. Riaditeľka tejto školy k pripravovanému podujatiu uviedla: „Zdravíme všetkých rodičov, ale aj iných priateľov nielen našej školy, ale najmä dobrých skutkov. Jeden taký máte možnosť vykonať 5. 2. 2019 (utorok) priamo v našej škole, ktorú navštívia milé pani sestričky za účelom odberu krvi. Spravíte tým dobrý skutok nielen pre svojho blízkeho, ale aj pre seba, keďže si tým skontrolujete pevnosť Vášho zdravia. Buďte to práve Vy, ktorý možno zachránite iný ľudský život a ukážete vzor svojim deťom. Prihlasovať sa môžete do 25. januára 2019 priamo na ZŠ Janigovej. Tak čo, nazbiera sa nás aspoň 25, aby sme mohli tento dobrý skutok zrealizovať? My veríme že áno!“

 

Dokumenty na stiahnutie

Janigovská kvapka krvi.png
veľkosť: 205.38 KB
Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!