Zabojujme spolu o detské ihrisko Žihadielko

Mestská časť Košice-Sídlisko KVP sa po ročnej prestávke rozhodla zapojiť do súťaže o detské ihrisko Žihadielko. Do hlasovania o ihrisko Žihadielko sa môžete zapojiť opäť od 14. januára až do 28. februára 2019. Hlasovanie bude na stránke www.zihadielko.sk, kde si vyberiete MČ Košice-Sídlisko KVP a zahlasujete. Každý registrovaný používateľ môže pre našu mestskú časť  každý deň získať celkovo 2 hlasy. Jeden hlas po prihlásení cez e-mailovú adresu alebo po prihlásení cez facebookový profil. K prihláseniu cez e-mail alebo k prihláseniu cez facebookový profil môže získať každý deň jeden bonusový hlas, ak úspešne zvládne Majinu hru - Bonusový medík.

Hlasovania sa môže zúčastniť iba fyzická osoba staršia ako 18 rokov (osoby mladšie ako 18 rokov sa môžu zúčastniť iba so súhlasom svojho zákonného zástupcu), ktorá sa platne zaregistruje spôsobom uvedeným v pravidlách hlasovania a udelí spoločnosti Lidl súhlas so spracovaním osobných údajov.

V rokoch 2016 až 2018 postavila spoločnosť Lidl 30 ihrísk v celkovej hodnote 2 610 000 eur. Žihadielko vyvolalo pozitívny ošiaľ a dokázalo zjednotiť celé mestá. Všetky Lidl ihriská Žihadielka spája jednotný motív rozprávkovej včielky Maji, ktorej príbehy deti, ale aj generácia ich rodičov veľmi dobre poznajú. Maja a jej priatelia sú aktívnou súčasťou herných prvkov obsiahnutých v rámci ihriska, ktorého rozmery sú 20 m x 16 m. Skladbou je určené pre deti vo veku od 2 do 12 rokov. Žihadielko so symbolom včielky Maji zaujme zaručene aj tých najmenších objaviteľov, ktorým je určená časť pri vstupe. Dopadovú plochu tvorí mäkká liata guma. Táto zóna ponúka veľa zábavy na pružinových hojdačkách, kolotoči či v domčeku určenom pre deti od 2 do 6 rokov. Samozrejmosťou je veľké pieskovisko. Práve vďaka dopadovej liatej gume sa môžu aj tí najmenší vyšantiť do sýtosti. Dominantou zóny pre deti od 6 do 12 rokov je športová zostava, ktorá nabáda odvážlivcov k množstvu lezeckých výziev. Vedľa športovej zostavy je malá dvojveža, z ktorej sa dá odbehnúť na dva rôzne typy hojdačiek umiestnených v zadnej časti ihriska. V tejto zóne tvorí dopadovú plochu štrk. Pri vstupe je stojan na bicykle, informačná tabuľa s prevádzkovým poriadkom a poruke je aj odpadkový kôš. Pre zvýšenie bezpečnosti hrajúcich sa detí je celé ihrisko oplotené. Dostatok lavičiek rozmiestených v každej časti ihriska zabezpečí aspoň chvíľu oddychu pre deti a ich rodičov.

·          

Pred prvým hlasovaním je potrebné sa zaregistrovať.

·          

Po vyplnení požadovaných údajov (e-mailovej adresy, mena, priezviska a telefónneho čísla) a zakliknutia  súhlasu so spracovaním osobných údajov sa zaregistrujete.

·          

Následne si  po zadaní sms kódu vyberiete mestskú časť Košice – Sídlisko KVP a zahlasujete.

·          

Druhý hlas môžete pre mestskú časť získať, ak  úspešne zvládnete  Majinu hru - Bonusový medík.

 

Fotogaléria

Dokumenty na stiahnutie

plagát003.jpg
veľkosť: 2.65 MB
plagát004.jpg
veľkosť: 2.4 MB
Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!