Čo prinieslo rokovanie miestneho zastupiteľstva?

Ďalšie rokovanie zastupiteľstva majú za sebou naši poslanci a vedenie mestskej časti. Išlo v poradí o 9.zasadnutie, ktorého obsahom bolo 14 naplánovaných bodov.

Prijaté boli aj tieto dôležité uznesenia:

Vyhlásenie voľby kontrolóra mestskej časti

Voľba bude vyhlásená na prelome mesiacov december/január. O novom kontrólorovi na nasledujúcich 6 rokov rozhodne následne hlasovanie miestneho zastupiteľstva koncom januára.

Určenie nájmu pre Slovenskú poštu, ktorá sídli v objekte na Cottbuskej ulici

Keďže v marci budúceho roka nám končí nájomná zmluva so Slovenskou poštou a zároveň súčasná výška nájmu nie je v súlade so zásadami hospodárenia mestskej časti, pristúpilo sa k vyjednávaniu nových podmienok. Poslanci zvýšili výšku nájmu z 18 na 32 eur za meter štvorcový. Mestská časť sa snaží šetriť financie všade tam, kde môže. Žiaľ, ešte z predošlých období máme uzatvorené viaceré nevýhodné zmluvy, ktoré sa snažíme postupne riešiť.

Nová nájomná zmluva so Slovnaftom

Od mesta Košice sme dostali do správy nové pozemky a začali sme preto rokovania so Slovnaftom, ktorý sa nachádza hore na Starozagorskej ulici. Po 20tich rokoch prinášame konečne novú zmluvu. Pre MČ to znamená, že po novom vyberie za prenájom bytových a nebytových priestorov ako i záber pozemku dvojnásobne viac peňazí.

Žiadosť o poskytnutie dotácie hokejovému mládežníckemu klubu Sršňov

Hokejovému klubu Sršňov, ktorý sídli na našom KVP-ečku sme prispeli sumou 1000 eur. Schválením tejto dotácie sme tak podporili mladé talenty na našom sídlisku.

V. zmena rozpočtu

Poslanci v rámci ďalšej zmeny rozpočtu vyčlenili sumu 33-tisíc eur, na základe ktorej mestská časť spustí proces obstarávania nového auta - tzv.komunálneho vozidla. Slúžiť bude pre potreby mestskej časti tak, aby sme vedeli napríklad lepšie vykonávať zimnú údržbu, čistotu či rozvoz materiálu.

Máme jasný cieľ - vytvoriť z KVP čo najlepšie miesto pre život. A to sa nám podarí iba vzájomnou spoluprácou. A my môžeme povedať, že sme na dobrej ceste.

Ďakujeme.

 

Fotogaléria

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!