Vaša spätná väzba nám pomôže nastaviť naše priority pre rok 2021

Na Vašom názore nám skutočne záleží, preto sme si pre Vás pripravili tento dotazník. Vaša spätná väzba nám pomôže lepšie nastaviť naše priority na rok 2021 a skvalitniť naše služby. Veríme, že spoločnými silami a záujmom o veci verejné dokážeme pre nás všetkých vytvoriť krajšie a lepšie prostredie. Prosíme Vás, venujte pár minút tomuto dotazníku a darujte nám Vašu úprimnú spätnú väzbu. Naše sídlisko predsa tvoríme všetci spoločne.

Dotazník má 30 otázok a jeho vyplnenie Vám zaberie cca.10 minút. Jeho obsah nájdete v odkaze nižšie: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjEJ3h0amLRXtzU0niOmvN1cOD9T4XU0XkQzMY94G1TVIA3Q/viewform

P.S.: Dotazník je anonymný. Všetky uvedené údaje budú použité výhradne pre účely Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP na zlepšenie našich služieb a plánovaných aktivít. Sumárne výsledky budú zverejnené!

 

Ďakujeme.

Tím Miestneho úradu Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP.

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!