Celoplošné dobrovoľné testovanie: Vaše najčastejšie otázky

Spísali sme pre Vás zoznam najčastejších otázok, s ktorými sa na nás v súvislosti s dobrovoľným testovaním obraciate. Nájdete tu všetko dôležité, ak vám niečo nie je jasné, pokojne nám napíšte. 

Bude testovanie prebiehať rovnako po všetky tri dni?

Nie, dnes, teda v piatok sa začína o 16:00 hod. a potrvá do 20:00 hod. V sobotu a v nedeľu bude prebiehať od 9:00 - 17:00 hod.

Aký typ testov bude použitý pri odberoch?

Pôjde o antigénové testy juhokórejskej firmy SD Biosensor, ktoré sa použili na Slovensku už počas celoplošného testovania vlani.

Kedy je najlepšie prísť na testovanie?

Zo skúsenosti z predošlého testovania vieme, že najväčší nápor ľudí bol v prvých hodinách od otvorenia. Nakoľko toto testovanie je dobrovoľné, prichádzajte aj poobede a v nedeľu. Nie je potrebné sa ponáhľať. Zabránime tak jednorázovému náporu na odberné miesta.

Kedy je možné prísť na posledný odber?

Posledný odber bude v čase konca testovania teda dnes o 20:00 hod a v sobotu a v nedeľu o 17:00 hod.

Bude k dispozícii opäť mobilná aplikácia, kde budeme môcť sledovať počet ľudí v rade?

Áno, v našej mobilnej aplikácii “Košice - KVP” nájdete samostatnú sekciu “Počet ľudí v rade”, kde budete môcť sledovať situáciu na odberových miestach na našom sídlisku. Informovať budeme aj na našom Facebooku.

Kto sa môže zúčasniť testovania?

Testovanie je dobrovoľné, vzhľadom na kritickú situáciu je určené najmä tým, ktorí musia aj napriek lockdownu chodiť do práce, starajú sa o chorých či nevládnych alebo sú zamestnancami kritickej infraštruktúry. Ak nebude veľký záujem, viete sa prísť testovat samozrejme aj vy.

Ak nepatrím do vyššie uvedených skupín, nemôžem sa ísť otestovať?

Ak nepociťujete žiadne príznaky a pracujete z domu alebo chodíte iba do obchodu, zostaňte doma, umožníte sa tým otestovať ľuďom, ktorí to nevyhnutne potrebujú.

Ak som rodič a moje dieťa sa chystá do školy a budem tým pádom potrebovať negatívny test, môžem prísť?

Môžete sa prísť testovať, ale pravdepodobne sa budete musieť ísť testovať aj pri nástupe Vášho dieťaťa do školy opätovne.

Čo si potrebujem so sebou priniesť na testovanie?

Je potrebné priniesť si občiansky preukaz.

Kde nájdem zoznam odberových miest na sídlisku KVP?

Zoznam je zverejnený na webovej stránke mestskej časti, Facebookovom profile MČ a nájdete ho aj v našej aplikácii. Napríklad aj tu - https://www.mckvp.sk/obcan/1000710/

Zvládneme to!

Fotogaléria

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!