Zaregistrujte sa na testovanie online

Registrovať sa na testovanie viete aj z pohodlia vášho domova alebo z mobilného telefónu. Stačí, ak sa prihlásite na - korona.kosice.sk a kliknete na ružové políčko eRegistrácia. 

Vyplníte potrebné údaje a po príchode na odberné miesto už administratívnemu pracovníkovi nadiktujete iba vaše rodné číslo a idete na testovanie. Po ňom odchádzate domov, výsledky vám prídu SMS-kou do 30-tich minút. SMS sú akceptované ako oficiálny doklad o absolvovaní antigénového testu. Požiadať však viete aj o vytlačené potvrdenie, ktoré vám bude vystavené.

Presný postup online registrácie:

  1. Občan klikne na e-registrácia na stránke korona.kosice.sk.
  2. Občan zadá svoje telefónne číslo v predvolenom formáte. 
  3. Občan zaškrtne políčko "Nie som robot"  na overenie.
  4. Ukáže sa mu bezpečnostný obrázok kde zaškrtne políčka podľa inštrukcií nad obrázkom - to je bezpečnostné overenie. Stlačí odoslať.
  5. Občanovi dojde SMS s overovacím kódom, zobrazí sa mu hore v mobile. Vie si ho opísať, zadá do políčka "overovací kód" a dá odoslať.
  6. Občan je zaregistrovaný a môže pristúpiť k vyplneneniu svojich osobných údajov - na konci dá potvrdiť.
  7. Ukáže sa mu políčko s jeho menom a údajmi, čo je potvrdením, že je úspešne zaregistrovaný/á /v tejto sekcii si neskôr vie prezerať všetky svoje výsledky testov.
  8. Pri príchode na odberné miesto adminovi povie len svoje rodné číslo a admin overí správnosť údajov a posiela občana na test. Občanovi dojde SMS č.2 s číslom testu, ktorý mu bol pridelený a odchádza na testovanie a potom domov.
  9. Po absolvovaní testu lekár dá adminovi výsledok, ten si vyhľadá číslo testu a zaškrtne výsledok - automaticky sa generuje SMSka. Občanovi do 30 min. dojde SMS č.3 o výsledkoch testu.

Na testovanie viete prísť samozrejme aj bez online registrácie. Nie je to podmienkou k tomu, aby vás otestovali, je to urýchlenie procesu. Zvládneme to.

Fotogaléria

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!