Dobrovoľníci vyčistili sídlisko KVP a vyzbierali viac ako 200 vriec odpadu

Aj tento rok mestská časť zorganizovala dobrovoľnícku akciu s názvom Deň čistého KVP. Podporiť ju prišlo v sobotu (6.4) viac ako 100 ľudí, ktorí vyčistili okolie nákupných centier, detské ihriská, autobusové zastávky, areály škôl ale i okrajové časti sídliska. Najmladšia účastníčka nemala ani rok, najstaršia cez 70.

„Chcem sa poďakovať všetkým ľuďom, ktorí aj napriek nepriaznivému počasiu prišli a pomohli. Vážim si, že obetovali svoj čas a prispeli k zveľadeniu nášho sídliska. Táto akcia bola opäť dôkazom, že pre dobrú vec sa vieme ako komunita spojiť,“ uviedol starosta Ladislav Lörinc.

Dobrovoľníci vyzbierali viac ako 200 vriec odpadu, medzi ktorými sa našiel napríklad aj kávovar, sušič na prádlo, dáždnik či staré kusy nábytku a oblečenia. Zozbieraným odpadom boli naplnené veľkokapacitné kontajnery, ktoré spolu s vrecami a rukavicami zabezpečila spoločnosť KOSIT. a.s. Starosta avizoval, že mestská časť plánuje v tomto roku dobrovoľníckych akcií viacero. „Keďže je rok dobrovoľníctva, chceme rozvíjať podobné aktivity, a zapájať obyvateľov do činností života na sídlisku. Reflektujeme ich dopyty ohľadom odpadu, a preto sa snažíme postupne prijímať nové procesy, ktoré by umožnili to, aby sme vedeli rýchlejšie a efektívnejšie vyčistiť naše sídlisko,“ dodal Lörinc.

Novinkou tohto ročníka boli eko misky a poháre, ktoré boli použité na občerstvenie účastníkov. V rámci podujatia sa osadzovali aj vtáčie búdky ako sprievodná aktivita. Dňa čistého KVP sa zúčastnili aj rôzne organizácie, občianske združenia a školy pôsobiace na sídlisku.

Všetkým zúčastneným ďakujeme, aj vďaka Vám budeme mať krajšie a čistejšie sídlisko.

Fotogaléria

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!