Míľa pre mamu bola plná prekvapení

Mestská časť Košice - Sídlisko KVP sa po dvoch rokoch opäť zapojila do podujatia Míľa pre mamu. V spolupráci s Materským centrom Lentilka pripravili v sobotu (11.5) pre rodiny s deťmi bohatý program a uctili si všetky mamky.

Deti si mohli vyskúšať rôzne atrakcie - maľovanie na tvár, skákací hrad, motokáry či jazdu v hasičskom aute. Hasiči nám okrem praktickej ukážky ich práce aj zarapovali. V Drocárovom parku ste mohli stretnúť aj maskotov či Toma s Elom, ktorí prišli deťom spríjemniť popoludnie.

Starosta Ladislav Lörinc v závere podujatia skonštatoval, že dopadlo nad všetky očakávania ,,Celý týždeň sme pozorne sledovali počasie a priali si, aby bolo pekne, čo sa aj podarilo. Musím však povedať, že zo začiatku som mal mierne obavy z účasti, postupne sa však Drocárov park zaplnil a my sme mali viac ako 250 zaregistrovaných účastníkov. Som veľmi rád, že sme si aj my na sídlisku uctili naše mamky a staré mamky a vyjadrili im, ako veľmi nám na nich záleží. Chcem, aby takéto podujatia boli na KVP tradíciou a neupustilo sa od nich ani v budúcnosti."

Po prejdení spoločnej míle čakala v cieli všetkých účastníkov aj sladká odmena, krájala sa torta a rozdávali koláčiky. Nechýbala ani tombola o skvelé a zaujímavé ceny, ktoré nám darovali rôzni sponzori.

Ďakujeme všetkým organizátorom i zúčastneným, vidíme sa o rok.

 

Fotogaléria

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!