Do knižnice sme odovzdali najnovšie tituly, prednášal aj známy umelecký knihár

DO KNIŽNICE SME ODOVZDALI NAJNOVŠIE TITULY

Čitatelia z nášho sídliska majú dôvod na radosť. Pobočka Verejnej knižnice Jána Bocatia so sídlom na Hemerkovej ulici sa rozrástla o knižné novinky domácich i zahraničných autorov.

Postaralo sa o to vedenie mestskej časti, zamestnanci úradu, poslanci i členovia komisií, ktorí na vlastné náklady zakúpili nové tituly s prihliadnutím na potreby knižnice. Touto vianočnou nádielkou sme chceli podporiť jej fungovanie a spraviť niekomu ra

VEDELI STE, ŽE NA KVP ŽIJE ZNÁMY KNIHÁR, KTORÝ VYTVORIL KNIHU AJ PRE ANGLICKÚ KRÁĽOVNÚ?

Nové knihy prišiel osobne odovzdať náš starosta Ladislav Lorinc spolu so svojim zástupcom Romanom Matoušekom a predsedníčkou sociálnej komisie Ivetou Adamčíkovou počas prednášky významného umeleckého knihára Františka Cimboláka, ktorý tvorí a žije na našom KVP-ečku.

Nádherné väzby od tohto autora zdobia police knižníc po celom svete. Pamätné knihy zhotovuje aj pre najvýznamnejšie inštitúcie na Slovensku.

Pre naše hlavné mesto vytvoril najväčšiu kroniku v strednej Európe, ktorá očarila i princa Charlesa pri návšteve Slovenska tak, že sa zaujímal o meno autora. To bol aj dôvod, prečo jeho matka - kráľovná Alžbeta dostala pri návšteve Slovenska v roku 2008 od tohto významného umelca šesť kníh zviazaných v koženej väzbe.

Niekoľko jeho zaujímavých kúskov je vystavených aj v priestoroch našej knižnice, nájdete ich tam spolu s našimi novinkami iba pre Vás.

 

Fotogaléria

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!