Olympiáda seniorov dopadla na výbornú

V sobotu (4.5) sa v našej mestskej časti uskutočnil ďalší ročník Olympiády seniorov. Zúčastnení nenechali nič na náhodu a s nadšením sa pustili do všetkých súťažných disciplín. Vyskúšali si bowling, streľbu na basketbalový kôš, kop na futbalovú bránku, šípky či hod s krúžkami na cieľ.

Súťažili ženy aj muži, prišlo ich takmer 50. Vedúca Denného centra mestskej časti Košice- Sídlisko KVP ocenila organizáciu podujatia: ,,Musím povedať, že po organizačnej stránke bolo všetko pripravené na jednotku. Bolo vidieť, že naši seniori si užívali tak disciplíny ako i celkovú atmosféru. V mene všetkých, by som chcela mestskej časti poďakovať za to, že aj takýmto spôsobom na nich myslí a prebúdza v nich športového ducha,“ uviedla Mária Neveziová.

Olympiády seniorov sa zúčastnil aj starosta MČ Ladislav Lörinc, ktorý v závere stretnutia odovzdal ceny víťazom. „Som rád, že o športové podujatia je zo strany seniorov taký záujem. V podobných aktivitách plánujeme pokračovať, pretože je to priestor, kde sa môžu stretnúť, zašportovať si a zároveň aj zabaviť. Všetci odchádzali s úsmevom na tvári, a to ma teší najviac, keď sú naši obyvatelia spokojní,“ uzavrel starosta.

Výsledky Olympiády seniorov:

Bowling
P.č. Muži Ženy
1. Marián Ružička Marián Ružička
2. Pavel Bindas Eva Ševčíková
3. Štefan Fabián, Karol Lelkeš Božena Trautembergerová
             
Streľba na basketbalový kôš
P.č. Muži Ženy
1. Ján Arendáč Mária Syrovátková
2. Pavol Košlap Helena Matesová
3. Jozef Kamenec Margita Šipošová
             
Hod krúžkami na cieľ
P.č. Muži Ženy
1. Ondrej Gál Helena Škripková
2. Jozef Vook Anna Kopnická
3. Dušan Orság Margita Petríková
             
Šípky
P.č. Muži Ženy
1. Ferenc Filipovič Oľga Ružičková
2. Tibor Petrík Syrovátková Mária
3. Pavol Košlap Helena Matesová
             
Kop na futbalovú bránku
P.č. Muži Ženy
1. Pavel Bindas Edita Bérešová
2. Jozef Kamenec Helena Matesová
3. Dušan Orság Anna Kopnická

 

 

Fotogaléria

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!