Ďakujeme za všetky Vaše nápady

Spoločne sa nám podaril opäť jeden husársky kúsok. V prvom ročníku participatívneho rozpočtu ste nám zaslali 40 projektov. Opakujeme slovom štyridsať projektov!

Konkrétne to bolo:

   13 občianskych projektov do 2.000 eur (malé projekty)

  27 zadaní pre MČ do 5.000 eur (veľké projekty)

Neskutočné číslo. Veľkosťou porovnateľné mestá sa v prvom ročníku hýbu tak okolo čísla +/- 10 projektov. Ľudia, ktorí nám pomáhali rozbiehať túto aktivitu a majú skúsenosti z iných miest neveriacky krútia hlavou. My sme to zvládli teda na výbornú a za to Vám všetkým, ktorí ste prihlásili svoje projekty patrí veľká vďaka. 

Rovnako tak aj povereným zamestnancom úradu a našim miestnym poslancom, ktorí neváhali a aj nad rámec svojich povinností išli za Vami do ulíc, aby Vám pomohli/poradili s Vašimi nápadmi a podaním projektov, či sami burcovali komunitu k podaniu žiadosti. Ďakujeme.

Čo bude nasledovať teraz?
 zasadne odborná komisia, ktorá skontroluje projektové zadania po ich vecnej stránke a skontroluje, či sú reálne a realizovateľné
 projekty, ktoré budú spĺňať kritéria budú v priebehu mesiaca september a október prezentované verejnosti na oboznámenie. Plánujeme ich predstaviť v najbližšom občasníku KVaPka, na verejnom stretnutí i cez internet
 od 01.11. do 15.11.2020 budeme mať my všetci KVPčkári možnosť online prostredníctvom webu www.sidliskokvp.hlasobcanov.sk hlasovať o to, ktoré projekty budú podporené a následne realizované
 v tomto roku MČ KVP podporí 5 malých projektov za 2.000 eur/jeden a 2 veľké projekty za 5.000 eur/jeden v celkovom balíku 20.000 eur
 všetky víťazné projekty budú realizované v roku 2021 a my pevne veríme, že nasledujúci rok v 2.ročníku nadviažeme na tohtoročný úspech

Ešte raz. ĎAKUJEME, že nám pomáhate zlepšovať naše KVP-čko. Ďakujeme a tešíme sa na realizáciu Vašich nápadov spoločne s Vami.

Fotogaléria

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!