Mestská časť ocenila prácu učiteľov

Pri príležitosti nedávneho Dňa učiteľov ocenila mestská časť vo štvrtok (4.4.2019) prácu pedagógov a riaditeľov základných a materských škôl pôsobiacich na sídlisku KVP. Ocenenia za tvorivú a obetavú prácu si prevzali z rúk starostu Ladislava Lörinca ako i jeho zástupcu Romana Matoušeka. Starosta v úvode svojho príhovoru vyzdvihol učiteľskú profesiu, a vyjadril vďaku všetkým, ktorí sa podieľajú na výchove našich detí.

Byť učiteľom nie je práca, byť učiteľom je životným poslaním. Veta, ktorú azda najčastejšie spájame s touto profesiou. Po nástupe do svojej funkcie som hlbšie pochopil jej význam, a uvedomil si, aké je vzdelanie dôležité. Som vďačný za to, že aj v našej mestskej časti máme pedagógov, ktorí svojou profesionalitou a ľudskosťou formujú budúce generácie. Som na vás všetkých hrdý,“ skonštatoval Lörinc.

Atmosféru podujatia prišli spríjemniť deti z MŠ Cottbuská 34, ktoré si pripravili milé vystúpenie a všetkým vyčarili úsmev na tvári. Zástupcovia škôl sa zhodli na tom, že takéto ocenenia sú pre nich motiváciou do ďalšej práce. „Je to také povzbudenie, že vaša práca má zmysel, a stojí za to ju stále rozvíjať. Zároveň to ocenenie vnímam ako veľkú zodpovednosť. Veľmi si vážim, že mestská časť to pre nás všetko pripravila a takýmto spôsobom nám urobila krajší deň,“ uviedla jedna z učiteliek.

Podujatie zorganizovala mestská časť po niekoľkých rokoch, pokračovať by v tom chcela aj v budúcnosti. „Chceme, aby pedagógovia vedeli, že si ich prácu vážime. Toto podujatie je skvelou príležitosťou na to, ako im vyjadriť vďaku, a poskytnúť pomocnú ruku v budovaní lepšej spoločnosti, dodal Lörinc.

Všetkým oceneným srdečne blahoželáme.

Zoznam škôl, ocenených pri príležitosti výročia ich založenia:

Základná škola Drábova 3

Základná škola Janigova 2

Základná škola Mateja Lechkého

Spojená škola sv. Košických mučeníkov

Súkromná základná umelecká škola Vlada Urbana

Materská škola Cottbuská 34 v Košiciach

Materská škola Hemerkova 26 v Košiciach

Súkromná materská škola ELC v Košiciach

Zoznam ocenených pedagógov:

Mgr. Stela Lexmanová – ZŠ Drábová 3

Jana Ivaničová – ZŠ Drábova 3

Mgr. Miriam Varechová – ZŠ Janigova 2

Mgr. Monika Andrašková - ZŠ Mateja Lechkého

Andrea Gajdošová

Mgr. Viera Kišová – ZŠ Starozagorská 8

Mgr., Bc. Miroslav Pilčík – ZŠ Starozagorská 8

Katarína Vincejová – Spojená škola sv. Košických mučeníkov, Čordákova 50

RNDr. Marta Vicenová – Spojená škola sv. Košických mučeníkov, Čordákova 50

Mgr. Šarlota Škorvánková – Spojená škola sv. Košických mučeníkov, Čordákova 50

Mgr. Lenka Volčková – Súkromná spojená škola, Starozagorská 8 v Košiciach

Katarína Kišidayová, DiS.art – Súkromná základná umelecká škola Vlada Urbana

Viera Dragúnová – MŠ Cottbuská 34

Iveta Zelinková – MŠ Cottbuská 34

Gabriela Dimitrová – MŠ Hemerkova 26

Mária Vargová –  MŠ Hemerkova 26

Jana Pástorová – MŠ Čordákova 17

Mária Ďurková  – MŠ Čordákova 17

Božena Molnárová – MŠ Húskova 45

Jana Šalapová – MŠ Dénešova 53

Natália Tufft –  Súkromná materská škola ELC

Fotogaléria

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!