Mestská časť Košice Sídlisko KVP

Mestská časť Košice Sídlisko KVP
Dnes je nedeľa, 21.10.2018RSSFacebook
Vyhľadávanie

Ochrana osobných údajov

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Kamerový informačný systém

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Ochrana verejného poriadku a bezpečnosti, odhaľovania kriminality, narušenia bezpečnosti štátu, ochrany majetku alebo zdravia

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Oprávnený záujem prevádzkovateľa

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      osoby nachádzajúce sa v priestore prístupnom verejnosti

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

Audio / video záznam

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadokZákon 444/2015 Z.z.ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

iný oprávnený subjekt

 

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

 

 

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v  Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Členovia odborníci v komisii miestneho zastupiteľstva

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

evidencia členov odbornej komisie

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      Členovia v odbornej komisii

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

titul, meno, priezvisko, adresa trvalého pobytu, email, telefónne číslo, dátum narodenia, číslo občianskeho preukazu

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok  Zákon 444/2015 Z.z.  ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

iný oprávnený subjekt

 v znení zákona č. 84/2014 Z. z.

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Denné a komunitné centrá

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

poskytovanie sociálnej služby počas dňa fyzickej osobe

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov

b)     zákon č. 448/2008 Z.z. o sociálnych službách a o zmene a doplnení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení neskorších predpisov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      fyzické osoby navštevujúce denné a komunitné centrá

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

podľa §74 ods. 3 zákona č. 448/2008 Z.z. o sociálnych službách a o zmene a doplnení zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení neskorších predpisov

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok  Zákon 444/2015 Z.z.  ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

iný oprávnený subjekt

 v znení zákona č. 84/2014 Z. z.

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13.  Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Evidencia daní a poplatkov

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Evidencia obyvateľov obce alebo mesta,  evidencia na účely platby miestnych daní.

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník

b)     Zákon 582/2004 Z. z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení neskorších predpisov

c)      Zákon 563/2009 Z.z. Daňový poriadok

d)     Zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      Platitelia daní a poplatkov s trvalým či prechodným pobytom, ale i bez neho

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

meno, priezvisko, titul, rodné priezvisko, dátum narodenia, miesto narodenia, okres narodenia, štát narodenia, pohlavie, rodinný stavúdaje o pobyte: trvalom/prechodnom, bankové spojenie

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok  Zákon 444/2015 Z.z.  ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

 

 

Finančné riaditeľstvo SR

Zákon 563/2009 Z.z. Daňový poriadok

Exekútorský úrad

Zákon 563/2009 Z.z. Daňový poriadok, Zákon 233/1995 Z.z. Exekučný poriadok

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

IFOsoft s.r.o., Sabinovská 36, 080 01 Prešov, IČO: 31666108

Zmluva

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

meno, priezvisko, adresa, výška nedoplatku

§52 ods. 2,3 zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a o zmene a doplnení niektorých zákonov

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Evidencia došlej a odoslanej pošty

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Evidencia prijatej a odoslanej pošty.

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 395/2002 Z.z. o archívoch a registratúrach a o doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

b)     Zákon č. 305/2013 Z.z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov ( zákon o e-Governmente)

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      Adresáti

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

meno, priezvisko, titul, adresa, názov organizácie, pracovné zaradenie, e-mailová adresa, predmet a obsah pošty

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok Zákon 444/2015 Z.z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

 

 

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Evidencia klientov na účely fakturácie

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Evidencia odberateľov, osobné údaje sú spracúvané pre písomnosti priamo súvisiace s fakturáciou.

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník

b)     Zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov

c)      Zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      fyzické osoby - odberatelia

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

Meno, priezvisko, titul, trvalý pobyt, fakturačná adresa, korešpondenčná adresa, číslo účtu

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok  Zákon 444/2015 Z.z.  ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

Daňový úrad

zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov

iný oprávnený subjekt

všeobecne záväzný právny predpis v zmysle § 10 ods. 2 zákon o ochrane osobných údajov

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

DATALAN, a. s., Galvaniho 17/A 821 04 Bratislava , IČO: 35810734

Zmluva

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Evidencia obyvateľov

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Evidencia obyvateľov obce, domov a bytov.

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 253/1998 Z. z. o hlásení pobytu občanov SR a registri obyvateľov SR

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      Obyvatelia

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

Ustanovené v § 11 zák. č. 253/1998 Z. z.

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Fyzické a právnické osoby

§23 ods. 2 zákona č. 253/1998 Z. z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky

Okresné úrady

§11 ods. 2 zák. č. 570/2005 Z. z. o brannej povinnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Okresné riaditeľstvo PZ

§10 písm. c) a d) zákona č. 235/1998 Z. z.

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok  Zákon 444/2015 Z.z.  ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

 

Všeobecne záväzný predpis v zmysle §10 ods. 2 zákona o ochrane osobných údajov

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

Fyzické a právnické osoby

§23 ods. 2 zákona č. 253/1998 Z. z.

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Evidencia poslancov

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

evidencia poslancov

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      zákon č. 180/2014 Z. z. o podmienkach výkonu volebného práva a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

b)     Zákon č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      poslanci

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

titul, meno, priezvisko, telefónne číslo, email, dátum narodenia, číslo občianskeho preukazu, fotografia

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

 

 

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok  Zákon 444/2015 Z.z.  ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Evidencia prianí a sťažností

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Vybavovanie sťažností podľa zákona č. 9/2010 Z. z. o sťažnostiach v znení zákona č. 289/2012 Z. z., vybavovanie prianí.

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 9/2010 Z. z. o sťažnostiach v znení zákona č. 289/2012 Z. z.

b)     Zákon o ochrane osobných údajov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      fyzické osoby – sťažovateľ

b)     fyzická osoba – zástupca sťažovateľa

c)      iné fyzické osoby, ktorých osobné údaje sú nevyhnutné na vybavovanie sťažností

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

meno, priezvisko a adresa trvalého a prechodného pobytu sťažovateľa, adresa sťažovateľa na doručovanie v elektronickej forme, telefónne číslo, ďalšie osobné údaje zistené alebo predložené v priebehu vybavovania sťažnosti

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok, Zákon 444/2015 Z.z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

 

 

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

Sťažovateľ a iné osoby, ktorých sa sťažnosť týka

Zákon č. 9/2010 Z. z. o sťažnostiach v znení zákona č. 289/2012 Z. z.

Orgány verejnej správy a iné osoby, v rámci poskytovanej súčinnosti

Zákon č. 9/2010 Z. z. o sťažnostiach v znení zákona č. 289/2012 Z. z.

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Evidencia uchádzačov o zamestnanie

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Osobné údaje sú spracúvané pre písomnosti priamo súvisiace s evidenciou uchádzačov o zamestnanie.

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      súhlas so spracovaním osobných údajov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      Uchádzači o zamestnanie

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

meno, priezvisko, titul, trvalý pobyt, prechodný pobyt, dátum narodenia, telefónne číslo, vzdelanie, prax, e-mailová adresa, ďalšie údaje v rozsahu životopisu, motivačného listu a žiadosti o zamestnanie

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok Zákon 444/2015 Z.z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

 

 

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Evidencia zmlúv

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Evidencia zmlúv s fyzickými osobami

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zmluva

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      Zmluvná strana

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

meno, priezvisko, titul, trvalý/prechodný pobyt, číslo účtu fyzickej osoby, názov banky, číslo občianskeho preukazu, údaje týkajúce sa predmetu zmluvy

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok Zákon 444/2015 Z.z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

 

 

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Infozákon

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Evidencia fyzických osôb, ktoré požiadajú o sprístupnenie informácií

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 211/2000 Z. z. o slobodnom prístupe k informáciám a o zmene a doplnení niektorých zákonov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      fyzická osoba, ktorá požiada o sprístupnenie informácií

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

titul, meno, priezvisko, bydlisko, telefónne číslo, e-mail, podľa § 20 zákona 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Povinná osoba

§15 zákona 211/2000 Z. z. o slobodnom prístupe k informáciám

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok  Zákon 444/2015 Z.z.  ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

 

 

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Kontaktný formulár - elektronicky (nutné oznámenie)

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Evidencia klientov prostredníctvom webového kontaktného formulára

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Súhlas so spracovaním osobných údajov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      klienti - obyvatelia

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

meno, priezvisko, email, bydlisko, telefónne číslo

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Mzdy a personalistika

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Plnenie povinností zamestnávateľa súvisiacich s pracovným pomerom  alebo obdobným vzťahom (napr. na základe dohôd o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru) vrátane predzmluvných vzťahov, vedenie personálnej a mzdovej agendy.

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce

b)     Zákon č. 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práce

c)      Zákon č. 663/2007 Z.z. o minimálnej mzde v znení neskorších predpisov

d)     Zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení

e)      Zákon č. 462/2003 Z. z. o náhrade príjmu pri dočasnej pracovnej neschopnosti zamestnanca

f)       Zákon č. 580/2004 Z. z. o zdravotnom poistení

g)      Zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov

h)      Zákon č. 43/2004 Z. z. o starobnom dôchodkovom sporení

i)        Zákon č. 650/2004 Z. z. o doplnkovom dôchodkovom sporení

j)       Zákon č. 233/1995 Z. z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti (Exekučný poriadok)

k)     Zákon č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov

l)        Zákon č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

m)    Zákon č. 152/1994 Z. z. o sociálnom fonde a o zmene a doplnení zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov

n)      Zákon č. 283/2002 Z. z. o cestovných náhradách

o)     Nariadenie Rady (EHS) č. 1612/68 o slobode pohybu pracovníkov v rámci spoločenstva

p)     Nariadenia Rady (EHS) č. 311/76 o zostavovaní štatistík zahraničných pracovníkov

q)     Zákon č. 95/2002 Z. z. o poisťovníctve  a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

r)       Zákon č. 215/2004 Z. z. o ochrane utajovaných skutočností a o zmene a doplnení  niektorých zákonov v znení  neskorších predpisov

s)      Zákon č. 570/2005 Z. z. o brannej povinnosti a o  zmene a doplnení  niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

t)       Oprávnený záujem prevádzkovateľa

u)      Zákon č. 552/2003 Z.z. o výkone práce vo verejnom záujme

v)      Zákon č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      Uchádzači o zamestnanie

b)     Zamestnanci prevádzkovateľa

c)      Dohody o prácach vykonávané mimo pracovného pomeru

d)     Rodinní príslušníci zamestnancov – manželia, manželky, vyživované deti

e)      Bývalí zamestnanci

f)       Absolvent praxe, aktivačný pracovník

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

Meno, priezvisko, rodné priezvisko, predchádzajúce priezvisko, titul, trvalý/prechodný pobyt, dátum narodenia, miesto narodenia, štátna príslušnosť, štátne občianstvo, pohlavie, bankový účet fyzickej osoby, rodinný stav, vzdelanie, prax, číslo občianskeho preukazu, podpis, základná mzda, osobné ohodnotenie, pracovné a funkčné zaradenie, deň začiatku pracovnej činnosti, platové zaradenie, miesto výkonu práce, mailová adresa, telefónne číslo, údaje pre štatistiku, názov zdravotnej poisťovne, údaje zo zmluvy doplnkovej dôchodkovej sporiteľne,  údaje sporiteľ SDS, údaje o odpracovanom čase, sumy postihnuté výkonom rozhodnutia nariadeným súdom alebo správnym orgánom, peňažné tresty a pokuty, ako aj náhrady uložené zamestnancovi vykonateľným rozhodnutím príslušných orgánov, údaje o dôležitých osobných prekážkach v práci,  údaje z potvrdenia o zamestnaní, údaje o vedení zamestnanca v evidencii nezamestnaných občanov, údaje o čerpaní materskej dovolenky a rodičovskej dovolenky, údaje o priznaní dôchodku, o druhu dôchodku, ročný úhrn vyplateného dôchodku, spôsobilosť na právne úkony, údaje z dokladu o bezúhonnosti, osobné údaje spracúvané na potvrdeniach, osvedčenia o absolvovaných skúškach a vzdelávacích aktivitách, údaje uvedené v životopiseMeno, priezvisko, rodné priezvisko, predchádzajúce priezvisko, titul, bydlisko, dátum narodenia, rodné číslo, rodinný stav, navštevovaná škola rodinných príslušníkov, lekárske prehliadky, fotokópie úradných dokumentov

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok  Zákon 444/2015 Z.z.  ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

Daňový úrad

Zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov

Sociálna poisťovňa

Zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov zákon č. 43/2004 Z. z. o starobnom dôchodkovom sporení a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

Zdravotné poisťovne

Zákon č. 580/2004 Z. z. o zdravotnom poistení o zmene a doplnení zákona č. 95/2002 Z. z. o poisťovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

Doplnkové dôchodkové sporiteľne

Zákon č. 650/2004 Z. z. o doplnkovom dôchodkovom sporení a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

Dôchodkové správcovské spoločnosti

Zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov, Zákon č. 43/2004 Z. z. o starobnom dôchodkovom sporení a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny

Zákon č. 5/2004 Z. z. o službách zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, Zákon č. 53/2003 Z. z. o orgánoch štátnej správy v oblasti sociálnych vecí, rodiny a služieb zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Zástupcovia zamestnancov

Zákon č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce

Exekútor

Zákon č. 233/1995 Z. z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti (Exekučný poriadok ) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

Orgány štátnej správy a verejnej moci na výkon kontroly a dozoru  (napr. inšpektorát práce)

Zákon č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce,  Zákon 125/2006 Z. z. o inšpekcii práce a o zmene a doplnení zákona č. 82/2005 Z. z. o nelegálnej práci a nelegálnom zamestnávaní a o zmene a doplnení niektorých v znení neskorších predpisov, Zákon č. 355/2007 Z. z.

iný oprávnený subjekt

 v znení zákona č. 84/2014 Z. z.

BOZP

Zákon č. 124/2006 Z.z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a o zmene a  doplnení niektorých zákonov

PZS

Zákon č. 204/2014 Z.z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

IFOsoft s.r.o., Sabinovská 36, 080 01 Prešov, IČO: 31666108

Zmluva

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

osobný spis zamestnanca

do 70r. života

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Osvedčovanie listín a podpisov na listinách okresnými úradmi a obcami

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Evidencia osvedčení listín a podpisov na listinách v zviazanej osvedčovacej knihe.

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      §7 zákona č. 599/2001 Z. z.osvedčovaní listín a podpisov na listinách okresnými úradmi a obcami v znení neskorších predpisov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      Fyzická osoba, ktorej podpis sa osvedčuje

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

meno a priezvisko fyzickej osoby, ktorej podpis bol osvedčený, adresu trvalého pobytu fyzickej osoby, ktorej podpis bol osvedčený, údaj, akým spôsobom bola preukázaná totožnosť fyzickej osoby, ktorej podpis bol osvedčený (druh a číslo preukazu totožnosti, adresa pobytu)

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Oznamovanie protispoločenskej činnosti

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Evidencia oznámení kriminality alebo inej protispoločenskej činnosti

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 307/ 2014 Z.z. o niektorých opatreniach súvisiacich s oznamovaním protispoločenskej činnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      Zamestnanci, ktorí podali oznámenie

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

titul, meno a priezvisko, adresa pobyt u osoby, ktorá podala podnet, dátum doručenia podnetu, predmet podnetu, výsledok preverenia podnetu, dátum skončenia preverenia podnetu

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok  Zákon 444/2015 Z.z.  ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Rybárske lístky

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Vydávanie a evidencia vydaných rybárskych lístkov

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 139/2002 Z. z. o rybárstve v znení neskorších predpisov

b)     Zákon č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      fyzické osoby - žiadatelia o rybársky lístok

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

titul, meno, priezvisko, bydlisko, číslo OP, evidenčné číslo a označenie povolenia, údaje o platnosti a rozsahu povolenia, ktoré určuje užívateľ, rybársky revír, na ktorý sa povolenie vzťahuje; pri mladistvých do 15 roku veku dátum narodenia

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súdy a orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok Zákon 444/2015 Z.z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

iný oprávnený subjekt

 

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Správa registratúry

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

úkony spojené so správou registratúry:  organizovanie, manipulácia so záznamami a spismi (prijímanie, triedenie, evidovanie, obeh, tvorba, vybavovanie, odosielanie záznamov a ukladanie, ochrana a vyraďovanie spisov

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 395/2002 Z. z. o archívoch a registratúrach a o doplnení niektorých zákonov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)       adresáti

b)     klienti

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

Osobné údaje nachádzajúce sa v súboroch všetkých registratúrnych záznamov pochádzajúcich z činnosti spoločnosti a všetkých záznamov spoločnosti doručených, ktoré boli zaevidované v registratúrnom denníku a bolo im pridelené číslo spisu: meno, priezvisko, titul, trvalý pobyt, dátum narodenia, číslo občianskeho preukazu

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok  Zákon 444/2015 Z.z.  ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

iný oprávnený subjekt

 v znení zákona č. 84/2014 Z. z.

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

DATALAN, a. s., Galvaniho 17/A 821 04 Bratislava , IČO: 35810734

Zmluva

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13.  Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Stavebný zákon

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

vydávanie územných rozhodnutí rôzneho typu, vydávanie písomných vyjadrení k drobným stavbám, stavebným úpravám a udržiavacím prácam, vydávanie stavebných povolení na stavby a ich zmeny, vydávanie kolaudačných rozhodnutí na stavby, pre ktoré stavebný úrad vydal stavebné povolenie, vydávanie rozhodnutí o zmene v užívaní stavby, vydávanie rozhodnutí na odstránenie stavby alebo nariadení odstránenia stavieb, vydávanie rozhodnutí o dodatočnom povolení stavby, vydávanie povolení na informačné, reklamné a propagačné zariadenia, prejednávanie priestupkov pri porušení stavebného zákona, správnych deliktov a ukladanie pokút, vykonávanie štátneho stavebného dohľadu, príprava návrhov na vydanie územnoplánovacích informácií

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v znení neskorších predpisov

b)     Zákon č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      fyzické osoby - žiadatelia (stavebníci)

b)     fyzické osoby - účastníci konania

c)      fyzické osoby - žiadatelia o ÚPI

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

titul, meno, priezvisko, bydlisko, email, telefónne číslo, osobné údaje v rozsahu uvedenom na listoch vlastníctva na miesto stavby a na susedné parcely; súhlas majiteľa pozemku, ak stavebník nie je vlastníkom pozemkom  v zmysle §139 Stavebného zákona; osobné údaje účastníkov konania v rozsahu titul, meno, priezvisko a bydlisko.

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súdy a orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok Zákon 444/2015 Z.z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

iný oprávnený subjekt

 

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

Účastníci konania

Zákon č. 71/1967 Zb. o správnom konaní (správny poriadok)

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účtovné doklady

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Spracovanie účtovných dokladov a agendy spojenej s jej spracovaním.

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov

b)     zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov

c)      zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov

d)     zákon č. 152/1994 Z. z. o sociálnom fonde a o zmene a doplnení zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov

e)      zákon č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      zamestnanci

b)     obyvatelia

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

meno, priezvisko, titul, adresa trvalého pobytu, adresa prechodného pobytu, telefónne číslo, e-mailová adresa, dátum narodenia, druh a číslo dokladu totožnosti, podpis, číslo bankového účtu fyzickej osoby

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Sociálna poisťovňa

Zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov, Zákon č. 43/2004 Z. z. o starobnom dôchodkovom sporení a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

Zdravotné poisťovne

Zákon č. 580/2004 Z. z. o zdravotnom poistení o zmene a doplnení zákona č. 95/2002 Z. z. o poisťovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

Daňový úrad

Zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok  Zákon 444/2015 Z.z.  ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

 

 

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

DATALAN, a. s., Galvaniho 17/A 821 04 Bratislava , IČO: 35810734

Zmluva

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Voľby

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

spracovanie operácii s voličom

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 180/2014 Z. z. o podmienkach výkonu volebného práva a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

b)     Zákon č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      občania s volebným právom

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

titul, meno, priezvisko, dátum narodenia

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok Zákon 444/2015 Z.z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

iný oprávnený subjekt

 

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Všeobecná agenda

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Elektronická komunikácia občanov s orgánmi verejnej moci

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 305/2013 Z.z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov ( zákon o e-Govermente )

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      občania

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

titul, meno a priezviskobydliskotelefónne čísloe-mailčíslo OPdátum narodeniazaručený elektronický podpis

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Orgány verejnej moci

Zákon č. 305/2013 Z.z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok  Zákon 444/2015 Z.z.  ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

 

 

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vymáhanie pohľadávok

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Evidencia neplatičov za poskytnuté služby a tovary.

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník

b)     Zákon č. 95/2003 Z. z. o dani z príjmov

c)      Zákon č. 222/2004 Z. z. o DPH

d)     Zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve

e)      Zákon č. 233/1995 Z. z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti (Exekučný poriadok)

f)       Zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrana osobných údajov

g)      Zákon 300/2005 Z. z. trestný zákon

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      Neplatiči, dlžníci

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

meno, priezvisko, titul, trvalý/prechodný pobyt, číslo občianskeho preukazu, výška dlhu

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok Zákon 444/2015 Z.z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

Exekútor

Zákon č. 233/1995 Z. z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti (Exekučný poriadok ) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov

 

 

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

DATALAN, a. s., Galvaniho 17/A 821 04 Bratislava , IČO: 35810734

Zmluva

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

OBOZNÁMENIE DOTKNUTEJ OSOBY

O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

podľa čl. 13. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady  (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“)

 

 

I. NÁZOV INFORMAČNÉHO SYSTÉMU OSOBNÝCH ÚDAJOV

Výruby a ochrana drevín

 

 

II. ÚDAJE O PREVÁDZKOVATEĽOVI

Názov prevádzkovateľa

Miestny úrad Mestskej časti Košice - Sídlisko KVP

Identifikačné číslo organizácie (IČO)

00691089

Obec a PSČ  

Košice 040 23

Ulica a číslo

Trieda KVP 1

Štát  

Slovenská republika

Právna forma 

Obec

Štatutárny orgán prevádzkovateľa (alebo osoba oprávnená konať v jeho mene)

Ing. Alfonz Halenár - starosta mestskej časti

 

Zástupca prevádzkovateľa ak bol vymenovaný a jeho IČO, sídlo a štatutárny orgán

 

Zodpovedná osoba (meno)

CUBS plus, s.r.o.

Zodpovedná osoba (email )

oou@cubsplus.sk

Zodpovedná osoba (telefón)

0903 608 164

 

 

III. ÚDAJE O INFORMAČNOM SYSTÉME OSOBNÝCH ÚDAJOV

Účel spracúvania osobných údajov

Vydávanie súhlasu na výrub drevín, ukladanie náhradnej výsadby, resp. finančnej náhrady za povolené výruby a výkon štátneho dozoru v týchto veciach

Právny základ spracúvania osobných údajov 

a)      Zákon č. 543/2002 Z. z. o ochrane prírody a krajiny v znení neskorších predpisov

b)     Vyhláška č. 24/2003 Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky, ktorou sa vykonáva zákon č. 543/2002 Z. z. o ochrane prírody a krajiny

c)      Zákon č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov

 

Okruh dotknutých osôb  

a)      fyzické osoby - žiadatelia o výrub

b)     fyzické osoby - dotknuté výkonom štátneho dozoru v I. stupni

c)      fyzické osoby - účastníci konania

Zoznam osobných údajov (alebo rozsah)  

meno, priezvisko, bydlisko, telefónne číslo, email, Údaje o pozemku, na ktorom drevina rastie: Katastrálne územie, druh pozemku, číslo parcely, kópia listu vlastníctva, súhlas vlastníka, správcu, prípadne nájomcu (ak mu takéto oprávnenie vyplýva z nájomnej zmluvy) pozemku, na ktorom drevina rastie, ak žiadateľ nie je jeho vlastníkom (správcom, nájomcom)

 

 

IV. POSKYTOVANI OSOBNÝCH ÚDAJOV

TRETIE STRANY

Právny základ

Súd, orgány činné v trestnom konaní

Zákon č. 160/2015 Z. z. civilný sporový poriadok Zákon 444/2015 Z.z. ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony

 

 

Nadriadené orgány

Zákon č. 543/2002 Z. z. o ochrane prírody a krajiny v znení neskorších predpisov

Slovenská inšpekcia životného prostredia

Zákon č. 543/2002 Z. z. o ochrane prírody a krajiny v znení neskorších predpisov

PRÍJEMCOVIA

Právny základ

 

 

SPROSTREDKOVATELIA

Právny základ

 

zmluva

PRENOS OSOBNÝCH ÚDAJOV

Právny základ

 

 

     

 

 

V. DOBA UCHOVÁVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

Lehoty na uchovávanie osobných  údajov

 

Lehoty sú uvedené v Registratúrnom poriadku pre správu registratúry Miestneho úradu MČ Košice-Sídlisko KVP.   

 

 

VI. PRÁVA DOTKNUTEJ OSOBY:

 

Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom

Právo na opravu osobných údajov

Právo na vymazanie osobných údajov

Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov

Právo namietať proti spracúvaniu osobných údajov

Právo na prenos svojich osobných údajov

Právo podať sťažnosť dozornému orgánu, t.j. Úradu na ochranu osobných údajov SR

 

Uvedené práva dotknutej osoby sú bližšie špecifikované v článkoch 15 až 21 Nariadenia. Dotknutá osoba si uvedené práva uplatňuje v súlade s Nariadením a ďalšími príslušnými právnymi predpismi. Voči prevádzkovateľovi si dotknutá osoba môže svoje práva uplatniť prostredníctvom písomnej žiadosti alebo elektronickými prostriedkami. V prípade, že dotknutá osoba požiada o ústne poskytnutie informácií, informácie sa môžu takto poskytnúť za predpokladu, že dotknutá osoba preukázala svoju totožnosť.

 

 

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

Telefón: 055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0917 732 975