Medzinárodný deň detí sprevádzalo na KVP otvorenie ŽIHADIELKA

Prvé detské ihrisko ŽIHADIELKO v Košickom kraji slávnostne otvorili v sobotu - 1.júna na Deň detí práve na našom sídlisku. Pásku pomohli generálnemu riaditeľovi spoločnosti Lidl a starostovi mestskej časti prestrihnúť samotné detičky.

Na novom detskom ihrisku oslávili Medzinárodný deň detí tisícky detí spolu so svojimi rodičmi. V rámci slávnostného otvorenia bol pripravený bohatý program a pre malých návštevníkov množstvo zaujímavých atrakcií, vrátane vystúpení obľúbených Trpaslíkov z RTVS.

Ihrisko ŽIHADIELKO sa sídlisku KVP podarilo vybojovať so 409 071 hlasmi. Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili a stali sa tak súčasťou komunity, ktorej záleží na rozvoji našich detí. Ako vo svojom príhovore povedal starosta mestskej časti Ladislav Lörinc, najväčšou odmenou je pre nás radosť všetkých detí, ktoré sa tešia z nového ihriska. ,,Sme šťastní že sa práve nám podarilo získať historicky prvé ihrisko Žihadielko v Košickom kraji. Bol to úžasný pocit súťažiť a vidieť ako sa naša komunita zomkla a nadchla pre dobrú vec. Chceme sa preto aj touto cestou poďakovať všetkým Košičanom a východniarom, ktorí nám v tejto snahe pomohli. Verím, že toto ihrisko bude čo najdlhšie slúžiť našim detičkám a prinášať im radosť,“ skonšatoval.

Ihrisko je určené pre deti od 2 do 12 rokov. Jeho rozmer je 16 x 20 m a nachádza sa na ňom osem herných prvkov. Všetky sa nesú vo veselých a hravých motívoch s podobizňami Včielky Maje a jej kamarátov. Ihrisko bolo postavené v hodnote 87tisíc eur.

 

Fotogaléria

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!