Na Sídlisku KVP vznikol mládežnícky parlament

Medzi košickými mestskými časťami ide o novinku, mládežnícky parlament na sídlisku KVP má za sebou prvé zasadnutie. Zelenú mu dalo miestne zastupiteľstvo, ktoré odsúhlasilo jeho štatút na poslednom rokovaní.
 
Majú množstvo nápadov a chcú sa podieľať na vytváraní lepších podmienok pre mladých ľudí na našom sídlisku. Takto charakterizuje skupinu mladých KVP-čkárov predseda mládežníckeho parlamentu Matúš Nemec. Ako povedal: „Našim hlavným cieľom je, aby sa názory a potreby mládeže dostali ku kompetentným orgánom a zároveň, aby sme spoločne mohli hľadať riešenia na témy, ktoré nás zaujímajú,“. Spolupodieľať sa chcú aj na organizovaní rôznych podujatí, revitalizácii športovísk či detských ihrísk.
 
Už vlani sa zapojili do prvého ročníka participatívneho rozpočtu, kde uspeli so svojim projektom a namaľovali čiary pre vybrané športoviská ako aj hry pre deti. Tento rok šancu využili opäť a podali ďalší projekt.
 
Aktuálne má mládežnícky parlament 6 členov. V prípade, že máte od 12 – 30 rokov, bývate na sídlisku KVP a chcete sa stať jeho súčasťou neváhajte ich kontaktovať. Napísať im môžete na ich oficiálnej Facebookovej stránke.
 
Tešíme sa, že budeme mať z prvej ruky informácie o tom, čo tu mladým ľudom chýba alebo čo by tu radi uvítali. Mládežníckemu parlamentu želáme veľa úspechov, odhodlania a kreatívnych nápadov. Nech sa vám darí.

 

Fotogaléria

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!