Pozývame Vás na podujatie plné hier a zábavy - HALÓÓÓ ŠKOLA!!!

Vezmite svoje deti, známych či priateľov a príďte si spolu s nami spríjemniť začiatok školského roka do areálu Čičky už na BUDÚCI ŠTVRTOK! (12.9).

Čaká Vás bohatý program plný detských atrakcií:

- maľovanie na tvár

- súťažné stanovištia s odmenami

- skákanie na trampolíne a nafukovacom hrade

- lukostreľba

- planetárium

- súťaže a zábava s bublinami

- selfibot: možnosť fotenia s maskotmi pri fotoboxe

- maskoti

- zorball

- modelovanie balónikov

...chýbať nebude ani TOMBOLA o skvelé ceny!Tešiť sa môžete aj na našu Faceboovú SÚŤAŽ, ktorú pre Vás pripravujeme - sledujte náš FB a v priebehu tohto týždňa sa dozviete viac. ( https://www.facebook.com/MESTSKACASTKVP/ )

Potešte svoje ratolesti, príďte sa spolu s nami zabaviť a buďte súčasťou podujatia, ktoré pre Vás chystáme! Tešíme sa na Vás! #mckvp #dátum12.9.2019

 

Fotogaléria

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!