Zverejnenie zámeru prenájmu nebytových priestorov

Predmet nájmu

Nehnuteľnosť, nebytové priestory v objekte budovy Obchodného centra IV, Cottbuská č.36, 040 23 Košice o výmere 84,84 m2  a to :

Miestnosť č.1.06 a 1.07. o podlahovej ploche 15,94 m2, miestnosť č. 1.14 o podlahovej ploche
54 m2 a miestnosť č.1.18 o podlahovej ploche 14,9  m2 nachádzajúce sa na 1. poschodí (2NP)- Príloha č.1

Minimálna výška nájomného

  • Minimálna výška ročného nájomného je stanovená Zásadami hospodárenia a nakladania s majetkom Mestskej časti Košice-Sídlisko KVP (Príloha č. 1 Zásad) s ohľadom na navrhovaný účel nájmu v € za m2 /rok. Príloha č. 1 Zásad tvorí Prílohu č.2 tohto zámeru priameho prenájmu nebytových priestorov. V nájomnom nie sú zahrnuté služby spojené s užívaním Nebytového priestoru: elektrická energia, teplo, vodné, stočné, zrážková voda a pod.

Účel nájmu

  • Administratívny priestor, Detské centrum,

Doba nájmu

  • Neurčitá

Obhliadka predmetu nájmu

  • Záujemcovia si môžu predmet prenájmu obhliadnuť po dohode s kontaktnou osobou
    Ing. Iveta Urbanová, t. č. 0948 967 981, alebo e-mail iveta.urbanova@mckvp.sk

Cenová ponuka

  • Záujemcovia predložia návrh cenovej ponuky podpísaný fyzickou osobou, u právnickej osoby jej štatutárom.
  • Cenovú ponuku môžu predložiť záujemcovia osobne do podateľne úradu alebo poštou na adresu: Mestská časť Košice – Sídlisko KVP, Trieda KVP č.1, 040 23 Košice v zalepenej obálke s uvedením adresáta a hesla: „Neotvárať - zámer prenájmu majetku“.
  • Ponuku záujemcovia predložia najneskôr v termíne do 06.01.2024 do 12.00 hod.
  • Cenová ponuka musí obsahovať potrebné identifikačné údaje, navrhovanú výšku nájomného, účel využitia predmetu nájmu a telef. kontakt.
  • Podnikatelia a právnické osoby uvedú IČO, DIČ a IČ DPH.

Ďalšie podmienky

  • V prípade, ak úspešný účastník nepodpíše nájomnú zmluvu do 14 dní od vyhodnotenia ponukového konania prenájmu majetku, vlastník osloví a vyzve na prevzatie predmetných nebytových priestorov účastníka, ktorého cenová ponuka sa umiestnila ako druhá v poradí.
  • Ponuka bude vyhodnotená : 07.01.2024  o 12,00 hod.

 

Zverejnené na :

  1. úradnej tabuli mestskej časti Košice- Sídlisko KVP , Trieda KVP č.1, 040 23 Košice
  2. webovom sídle mestskej časti Košice- Sídlisko KVP : http://www.mckvp.sk/miestny-urad/predaj-a-prenajom-majetku/najmu-predaja-majetku/

 

 

Zverejnené dňa :  06.12.2023                                                                                 Mgr. Ladislav Lörinc, starosta,v.r.

 

Dokumenty na stiahnutie

Kontakt

Miestny úrad mestskej časti
Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice

IČO : 00691089

Telefón:  055 / 789 06 10
Fax:        055 / 789 06 33
Mobil:     0948 780 224

 

 

Vytvorenie účtu - registrácia v online casino - je to veľmi jednoduché.Stačí vyplniť pár koloniek na stránke a stlačiť tlačítko. Bez vytvorenia účtu nebudete môcť hrať za skutočné peniaze a skutočné peniaze aj vyhrať.

V jednom kasíne by ste si mali vytvárať len jeden účet, také sú pravidlá. Určite odporúčame pri vytváraní účtu uvádzať pravdivé údaje. Kasíno ich nezneužie, je licencované a kontrolované v rámci Európskej únie. Vlastne ich ani nemá ako zneužiť.

Ked si budete chcieť poslať vyhraté peniaze na Váš účet v banke, a vaše údaje nebudú správne, bude to oveľa zložitejšie a možno svoju výhru ani nikdy neuvidíte na svojom účte.

Kasína ktoré si namusíte inštalovať na svoj počítač ponúkajú možnosť vytvoriť si účet priamo na ich web stránke. V kasínach ktoré sa inštalujú, nájdete registráciu po otvorení kasíno programu.Nezabudnite, že pri vytvorení účtu a prvom vklade máte nárok na BONUS!